0

 

              

Скъпи Приятели, 
щом четете това, значи имате нужда от обзавеждане!
На кратко за Promomebel,  тъй като първият текст, който бях написала - шефа не го одобри, защото съм Ви заливала с клишета, затова искам да Ви кажа – Добре дошли!
Ще бъдем наистина щастливи ако присъстваме във Вашия дом под формата на някакво обзавеждане.
Стараем се да Ви осигурим максимален комфорт на интернет пазаруване, за това артикулите ни са подбрани, не само по цена но и по качество, доказало се вече на пазара.
Нашите оферти Ви чакат!
Може да видите модели на маси - холни и трапезарни, столове за офиса, дома и кафето, спални и матраци, мека мебел, дневни и трапезарии, малки мебели и най- важното, богат избор на кухни уважаеми Дами.
Нека избора бъде Ваш, от нас цената и качеството ! 

→ Права на Клиента

 

Съгласно Закона за защита на потребителине, ние сме длъжни:
• да поясним, че стоката или услугата е с включен ДДС.
• да поясним подробно и разбираемо начина на плащане и доставка.
• да има основна характеристика на стоките
• при промоция да има дата на валидност, както старата и новата цена.
Търговецът е длъжен да предостави техническа възможност за коригиране на грешки при поръчката, както и да потвърди писмено получаването на такава, което е равностойно на сключен Договор.

Изпълняване на поръчка съгласно Закона за защита на потребителите:
• длъжни сме да спазим срок от 30 календарни дни, освен ако в условията за доставка на съответния артикул не е предвиден друг срок ( който може да бъде по-къс или по-дълъг).
• трябва да Ви уведомим своевременно при забавяне или проблем с поръчката.
• длъжни сме да поддържаме валидни данни за връзка с нас на видимо място в нашия Online магазин. ( E-mail, тел. И други комуникативни средства) .
• потребителят има право да откаже поръчката, ако при получаване има видимо несъответствие с продукта, показан на нашия Online сайт.

 

→ Пояснение:

* Всички цени на Online магазина на Promomebel са в български левове, с включен ДДС.
Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка и монтаж, освен ако не е изрично упоменато на даден модел.
Promomebel си запазва правото да сменя цените и облика на офертите без предварително уведомление.
• при поръчка над 500 лв. на стока, която  не е налична в нашия склад, се изисква авансово плащане в размер на 30% от общата стойност на поръчката.
• поръчки по телефона не се взимат.
• да се има в предвид, че не всички оферти на мебели, показани в нашия сайт са налични на склад ( под снимката и описанието на продукта има забележка за статуса на продукта дали е с поръчка или може да се купи веднага). 

Promomebel  може да предложи транспорт, в рамките на София на стойност 10 лв, или доставка до друг град - 20 лв. Доставка с куриер остава основна опция за клиента.
• наличните ни продукти се доставят до 7 работни дни. Срокът на доставка на мебелите с поръчка е 30 календарни дни.
• Promomebel не носи отговорност при повреда или блокиране на сървъра и поръчката е невалидна.
• Promomebel не може да носи отговорност за неизпълнена поръчка, при случай, че потребителят е посочил невалидни или неверни лични данни, адрес, телефон и т.н. 

 

 

 → Партньори на Promomebel .

   

 


 


→ Ограничения !

Потребителите на уебсайта Promomebel нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановените правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси, агитиране и др. , нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на  друго лице без неготово съгласие.