0

 


Как да поръчате ?


Регистриране на нов потребител:  Натиснете бутона „ РЕГИСТРАЦИЯ”, който се намира горе в дясно на сайта и след това „ Регистрирай се” . Там Вие създавате Вашия профил в нашия магазин.

Ако сте избрали Вашата покупка, натиснете в дясно бутон „ КУПИ „ ( или „ С ПОРЪЧКА „ ако не е налично на склад), така продукта Ви ще се премести във Вашата кошничка. Ако искате да добавяте още продукти, към Вашата количка натиснете „ ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО „ и така ще имате възможност да събирате Вашите избрани неща в кошницата. 
 Регистрираните вече потребители въвеждат своя електронен пощенски адрес и парола, като натиснете бутона " ВХОД".  


Как изглежда вашата кошница :
В таблицата Вие имате възможност да виждате със снимка Вашия избран продукт, бройките и сумата. В дясно разполагате с поле, което Ви изчислява общата сума, ако е повече от един артикул. В колонката „ РЕДАКРИРАЙ” имате възможност да промените цвета, размера или броя на поръчката Ви. В най-дясното поле, разполагате с възможност да редактирате ( премахвате) продукти от вашата поръчка.

След като сте готови с избора си, можете да продължите с покупката си, като натиснете „ ПРОДЪЛЖИ КЪМ РАЗПЛАЩАНЕ „.
Имате възможност да отбележите дали доставката да се извърши до адреса, който е регистриран или да посочите друг адрес на доставка, като отбележите

„ ДОСТАВКА ДО РАЗЛИЧЕН АДРЕС „ .

Имате възможност да бъдете клиент на нашия сайт и като гост. За тази цел трябва да отбележите „ CHECKOUT AS GUEST „

 

 Рекламации :

При получаването на стоката, потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира явни проблеми, несъответствия  или установи повреда, незабавно да информира доставчика на закупената стока, в случая Promomebel. Ако това не се направи, в срок от 3 дни се счита, че вещта е одобрена, като потребителя губи право за претенция.
Рекламации на закупена стока от Promomebel се извършват по правилата на ЗЗП – срокове и условия на търговската им гаранция.
При несъответствие на продуктите и разминаване на визия от представената оферта в сайта и продукта, който приемате, имате право на незабавна рекламация към Promomebel. Също така и при объркани цветове и размери.
Доставчикът е длъжен при рекламация да възстанови на потребителя в пълен размер заплатената от него сума, ако не може да подмени продукта. Възтановяването на сумата става в срок от 30 дни, считано от деня на приемане на рекламацията.
Рекламацията да бъде пусната на E-mail адреса на Promomebel и човек от екипа ще Ви потърси за обратна връзка за доизясняване на проблема.
Изпълняването на рекламацията е в срок от 30 дни, освен ако не е изрично опоменато за по-кратък или по-дълъг срок.
При връщането на стоката за рекламация, транспорта се поема от купувача.

wordДоставка - транспорт : 

Извършваме услуга на доставка с наш транспорт , за повече информация можете да ни пишете на sales@promomebel.com