0Методи на плащане

За максимално удовлетворение и улеснение на своите клиенти Онлайн Магазин promomebel.com предлага различни методи на плащане. Всеки клиент има възможността да избере подходящия за него метод на плащане съобразно индивидуалните си нужди и желания.

Стандартен банков превод
В случай, че сте решили да заплатите избраната от Вас стока чрез стандартен банков превод, важно е да сте запознати със специфичните особености на този вид плащане. Този вид плащане може да се осъществи по два начина. Първият от тях е да посетите най-близкия клон на някоя банка, а другият вариант е да наредите превода онлайн директно чрез вашия компютър и по този начин да си спестите време и излишни главоболия, свързани с чакането по банковите клонове. Това, което е изключително важно за плащането чрез банков превод е, че е необходимо в основанието на превода да попълните точно трите си имена и номера на вашата поръчка. Този номер ще получите на посочения от Вас имейл след успешното финализиране на поръчката от сайта на promomebel.com. При банковия превод е необходимо да посочите и наши данни, които ще получите на Вашия имейл адрес

Плащане при доставка
Ние Ви предоставяме възможност и за заплащане на поръчката при доставка. Това е най-популярният и най-предпочитаният сред клиентите метод за плащане. При него заплащате сумата на куриера в момента , в който той Ви доставя продукта. Моля, имайте предвид, че ако е нужно производителя да изработи изделието и това отнема повече време, ще има нужда от заплащане на аванс, за да потвърдите поръчката си.